Overnachting in Berlijn

Leonardo Royal Hotel Berlin

November 18th, 2010 Posted in Hotels

Het viersterrenhotel Leonardo Royal Hotel Berlin bevindt zich in het district Mitte in het centrum van Berlijn. Het hotel beschikt op haar bovenste verdieping over een spa en een fantastische fitnessruimte. Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het Alexanderplatz en het conferentiecentrum BCC.

Het hotel opende in Augustus 2009 haar deuren. De chique kamers en suites van het hotel beschikken over een art-decostijl.

Tevens beschikt iedere kamer over een airconditioning, een minibar, een bureau voor haar zakelijke bezoekers, een flatscreen televisie en een kluis voor de waardevolle spullen.

Vanuit de bovenste verdieping waar zich een spa en een fitnessruimte bevinden heeft u een geweldig uitzicht over de stad. U kunt vanuit deze verdieping ook de beroemde tv-toren bezichtigen.

Op de stoep van het hotel stoppen zowel bussen als trams, het is dus zeer makkelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer. U bevindt zich hier midden in de levendige buurten van Berlijn, Prenzlauer Berg en Friedrickshain.

Het hotel beschikt tevens over een chique restaurant met een prachtige bar waar u tot laat in de avond kunt genieten.

Hotel informatie Hotel boeken Hotel ligging