Overnachting in Berlijn

Kempinski Bristol Hotel Berlin

November 18th, 2010 Posted in Hotels

Het vijfsterrenhotel Kempinski Hotel Bristol Berlin gelegen aan de beroemde winkelboulevard Kurfürstendamm biedt haar gasten prachtige grote kamers, een heerlijk binnenzwembad en is er een perfecte verbinding met het openbaar vervoer vanuit het hotel. Het hotel bevindt zich tevens op een afstand van 600 meter van de Gedächtniskirche.

Alle kamer in het Kempinski Hotel Bristol Berlin beschikken over een prachtige moderne badkamer, comfortabele bedden en u kunt tevens alle internationale tv-kanalen bekijken. Tevens kunt u voor een kleine vergoeding gebruik maken van WIFI in het hotel.

In het ultramoderne restaurant van het Kempinski Hotel Bristol Berlin kunt u iedere avond aanschuiven voor internationale gerechten. Het restaurant biedt haar gasten een groot assortiment dranken. Ook kunt u voor een eenvoudige maaltijd aanschuiven.

Het hotel beschikt over diverse moderne faciliteiten zoals een binnenzwembad, een sauna, een stoombad en een grote fitnessruimte. Ook kunt u genieten van een heerlijke massage.

Tevens kunt u vanuit het hotel gemakkelijk naar het dichtbij gelegen metrostation Uhlandstraße.

Hotel informatie Hotel boeken Hotel ligging