Overnachting in Berlijn

Hotel Palace Berlin

November 18th, 2010 Posted in Hotels

Het prachtige Hotel Palace Berlin beschikt over een toprestaurant, een jacuzzi en een heerlijk zwembad voor haar gasten. Het hotel bevindt zich tegenover de dierentuin in Berlijn, en binnen 4 minuten lopen bent u bij de Gedächtniskirche en het winkelgebied Kurfürstendamm.

Het hotel beschikt over erg grote kamers, zo is de oppervlakte van een kamer minimaal 22 vierkante meter.
Iedere kamer is voorzien van eigen badjassen, een kluisje voor de waardevolle spullen en een eigen koffie- en theefaciliteit.

Het Hotel Place Berlin beschikt tevens over een bar waar u kunt ontspannen onder het genot van een drankje. Tevens speelt daar iedere avond een pianist voor de bezoekers van het hotel. Tevens beschikt het hotel over een ontbijtzaal met een prachtig uitzicht op de dierentuin van Berlijn. Ook voor creatieve gerechten kunt u terecht in dit hotel. In het hotel bevindt zich namelijk een restaurant, First Floor met een Michelinster.

Ook beschikt het hotel over een eigen fitnessruimte en een wellnesscentrum met daarin een sauna, een massageruimte en een persoonlijke instructeur. Tevens kunt u bij de receptie fietsen huren, zodat u heerlijk een dagje door de stad kunt fietsen.

Hotel informatie Hotel boeken Hotel ligging